|
|
| Author | Message |
|---|
Admin Admin

Broj poruka: 3721 Datum upisa: 2009-05-16 Godina: 21 Lokacija: srbija
 | Subject: POZDRAV OD IGORA Fri May 29 2009, 05:11 | |
| |
|
 | |
vesnaM Vip član

Broj poruka: 249 Datum upisa: 2009-05-19 Godina: 23 Lokacija: Makedonija
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Fri May 29 2009, 09:02 | |
| ja jedva cekam  |
|
 | |
Igor Cukrov Zvezda foruma

Broj poruka: 5 Datum upisa: 2009-06-13 Godina: 27 Lokacija: Split
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sat Jun 13 2009, 12:58 | |
| Dragi ljudi, prije nego vas pozdravim moram vam se ispricati zbog mog neposjecivanja foruma jedno vrijeme zbog opravdanih razloga. Česta putovanja i nedavna smrt moga rođaka Tonča Sladoljeva spriječili su me da vas pozdravim i zahvalim na iskrenim cestitkama Forum mi se strašno dopada, jako je maštovit i odiše vašom kreativnošću kojoj sam dužan vratiti svojim glazbenim i ljudskim stvaralaštvom. Od srca vas pozdravljam i ljubim! Vaš igor
Last edited by Igor Cukrov on Sat Jun 13 2009, 13:40; edited 1 time in total |
|
 | |
Igor Cukrov Zvezda foruma

Broj poruka: 5 Datum upisa: 2009-06-13 Godina: 27 Lokacija: Split
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sat Jun 13 2009, 13:40 | |
| Inače moji profili na facebooku su Igor Cukrov Šime i drugi Igor Cukrov , na oba je ista slika mene u onom sakou sa Operacije Trijumf. Inače, dragi ljudi, na ovom mjestu možete me pitati što god, ali stvarno što god želite!!! Pjesma mjesecar koju cu izvesti na Splitskom festivalu je gotova i svaki dan bi se trebala početi vrtiti na radijima, za sada na lokalnim a poslije i na svima! |
|
 | |
*Tijana* Admin

Broj poruka: 1675 Datum upisa: 2009-05-16 Godina: 19 Lokacija: In my own fairytale...
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sat Jun 13 2009, 21:21 | |
| Igore,jako mi je drago sto si se javio,i sto ti se forum svidja... Nema veze sto ne dolazis cesto,razumemo te,hvala ti i za ove dve poruke... P.S.Jedva cekamo da cujemo Mjesecara!  _________________  |
|
 | |
Davor Vip član

Broj poruka: 29 Datum upisa: 2009-05-18 Godina: 37 Lokacija: Zenica, BiH
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sat Jun 13 2009, 21:41 | |
| Veliki pozdrav, Igore! Složit ćeš se da djevojke ovo savršeno rade. Forum izgleda baš lijepo i vidi se uloženi trud! Što reći, čekamo s nestrpljenjem "Mjesečara", a do tad uživamo u "Teni"!
Evo, ja bih započeo s pitanjima, da probijem led :) Da možeš, postoji li išta što bi mijenjao u svom ponašanju ili u svojim nastupima za vrijeme trajanja "Operacije trijumf"? |
|
 | |
maja_sk Novi član

Broj poruka: 15 Datum upisa: 2009-05-18 Godina: 25 Lokacija: Skopje
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sat Jun 13 2009, 21:51 | |
| hej Igore i meni je drago sto posecujes forum :)
Imam jedno pitanje...vidim da ostale ucesnike OT nastupaju u Crnu Goru,Srbiju a zasto tebe nema??Mozda je tvoj cilj da se prvo probijes na Hrvatsko trziste... Pozdrav , cekamo pjesmu  |
|
 | |
Admin Admin

Broj poruka: 3721 Datum upisa: 2009-05-16 Godina: 21 Lokacija: srbija
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sat Jun 13 2009, 21:55 | |
| Igore,jos jednom si dokazao koliko si divan, hvala ti jos jednom...Jovana
p.s.slobodno postavljajte Igoru pitanja... _________________  |
|
 | |
wookie i dzoni4ever Novi član

Broj poruka: 68 Datum upisa: 2009-05-19 Godina: 17
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sat Jun 13 2009, 22:48 | |
| Igore, jako sam sretna sto si se javio... Nema veze sto nisi tu cesto, razumijemo mi tebe... |
|
 | |
Via Stalni član

Broj poruka: 226 Datum upisa: 2009-05-19 Lokacija: Hrvatska
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sun Jun 14 2009, 02:09 | |
| Ajmeee.....Igore....pa stigao si.....kako lijepoooo.....hvala ti što si nam se javio....baš divno od tebe......super si.....jedva čekam da čujem....pjesmu Mjesečar....vjerujem da je izvrsna i kvalitetna....a kakva bi drukčija i bila....kad je ti pjevaš..... ;)
Puno te volimo....  |
|
 | |
Rada_90 Stalni član

Broj poruka: 952 Datum upisa: 2009-05-19 Godina: 21 Lokacija: Modriča-BiH
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sun Jun 14 2009, 06:42 | |
| Hvala Igore na javljanju i ja jedva čekam da čujem pjesmu i btw poslala sam ti request na oba profila davno,ali još nisi prihvatio :( :( pozz  |
|
 | |
MiaOs12 Vip član

Broj poruka: 718 Datum upisa: 2009-05-19 Godina: 15 Lokacija: Osijek
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sun Jun 14 2009, 06:46 | |
|  fala igore što si se jawio!!! i ja sam ti kao i Rada poslala request na oba profila,al ni meni nisi prihwatio :( pussaaaa  |
|
 | |
vesnaM Vip član

Broj poruka: 249 Datum upisa: 2009-05-19 Godina: 23 Lokacija: Makedonija
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sun Jun 14 2009, 09:01 | |
| Igore, predivan si, i ne brini za nista. Znamo kako je kada si zauzet. Ako mozes postavi "Mjesečara" na youtube, zasto ja nisam iz Hrvatske tako da ne mogu je cuti na lokalni radio, a ne mogu cekati dok se ona vrti po drugim radijama. Imam jedno pitanje: Zasto na zajednicki OT CD nema tvoje Tene? Kada sam cula da na CD nema tvoje pjesme bila sam sokirana. Za sada toliko od mene. I ako hoces prihvati me na tvoj drugi profil, jer tamo imas predivne slike, kojeg sam vidjela blagodarenije na jedan tvoj friend. Mozda hocu da ti bilo sta komentiram. Zato ako hoces prihvati me. pozz  |
|
 | |
vita Admin

Broj poruka: 1595 Datum upisa: 2009-05-20 Godina: 34
 | Subject: Re: POZDRAV OD IGORA Sun Jun 14 2009, 10:20 | |
| I mene jako raduje što si s nama, Igore!  Puno ti hvala na tvom javljanju! :) Nadam se da si dobro - iskreno nam je žao zbog Tončija... neka počiva u miru Božjem, a mi čemo ga se sjetit u molitvama... Inače, znamo da nemaš mnogo vremena - samo se javi kad stigneš, nema problema. Mi smo tu za tebe i puno te volimo! Jedva čekamo da čujemo Mjesečara! pozz  |
|
 | |
Vesna Admin

Broj poruka: 686 Datum upisa: 2009-05-18 Godina: 42 Lokacija: Vršac
 | |
 | |
|